Op 7 oktober vindt ‘Solidariteit op school’ plaats om 19.30 uur in Zaal ’t Getouw. Deze activiteit past in het traject ‘Secundaire scholen zetten stappen naar meer solidariteit op school’. Bezieler brede school Luc Lamote geeft een presentatie. Nadien kan je genieten van de zangvoorstelling Onze Rijkdom. Leerkrachten en geïnteresseerden zijn welkom na inschrijving op 014 33 16 19 of via tine.vreys@dsomol.be vóór 30 september.

Secundaire scholen zetten stappen naar meer solidariteit op school. Een eerste realisatie van dit traject was de vernieuwde ‘Molse schoolcode’. Deze kan je raadplegen op www.gemeentemol.be. Het sensibiliseren van leerkrachten over armoede op school is een belangrijk onderdeel van deze schoolcode. Hiervoor organiseert dienst samenlevingsopbouw deze avond ‘Solidariteit op school’ met het accent op armoede.

De inleiding is voor Luc Lamote, voormalig directeur van de brede school Het keerpunt in Borgerhout. Nadien kan je genieten van de voorstelling 'Onze Rijkdom' waarin mensen in armoede zelfgeschreven liedjes zingen. Inschrijven kan voor 30 september op 014 33 16 19 of via mail: tine.vreys@dsomol.be.